18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Botrány Amerikában, kiszivárgott a szenátusi tárgyalóteremben készült felnőttfilm

2023.12.17. 08:18
A szenátus egyik munkatársát azonnali hatállyal kirúgták, miután nyilvánosságra került egy amatőr felvétel, amelyen látszólag két férfi szexel a washingtoni Capitol Hill városnegyed egyik tárgyalótermében.

A Daily Caller által megosztott videón egy kongresszusi munkatárs látható, aki anális szexet folytatott egy ismeretlen férfival a Hart szenátusi irodaház tárgyalótermében, írja a Politico.

Az American Spectator korábban arról számolt be, hogy a videó egyik szereplője nem más, mint Ben Cardin demokrata szenátor közvetlen munkatársa, segédje.

A washingtoni rendőrség vizsgálatot indított az ügyben. A CNN kérdéseket intézett Cardin irodájához, de válasz helyett az Aidan Maese-Czeropski által a LinkedInen közzétett nyilatkozathoz irányították az egyik legismertebb amerikai hírcsatornát.

A nyilatkozatban Maese-Czeropski többek között azt írta, hogy nehéz időszakon ment át, mert politikai haszonszerzés céljából támadások érték őt, és azt a személyt, akihez gyengéd szálak fűzik.

Bár a múltban néhány cselekedetem rossz ítélőképességről tanúskodott, szeretem a munkámat, és soha nem lennék tiszteletlen a munkahelyemmel szemben

– hangsúlyozta.

Cardin irodája később közleményt adott ki, amelyben arról értesítették a sajtót, hogy Maese-Czeropski „már nem dolgozik az amerikai szenátusban”. A férfi nem akarta kommentálni a helyzetet a CNN megkeresésére.

A kongresszusi nyilvántartás szerint Maese-Czeropski 2021. októbere óta dolgozott Cardinnak, korábban pedig Dianne Feinstein szenátor gyakornokaként gyűjtött tapasztalatot.