18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Újabb videó került elő az OnlyFans-modellről, aki meggyilkolta párját

2024.01.16. 15:12

2022. április 3-án érkeztek ki a rendőrök az akkor 26 éves Courtney Clenney és a 27 éves Christian Obumseli Edgewaterben található otthonába, miután az OnlyFans-modell egy késsel szúrta mellkason párját. A fiatal lány önvédelemre hivatkozott, és a hatóságoknak arról számolt be, aznap azt követően keveredtek vitába kedvesével, hogy megosztották egymással tartózkodási helyzetüket a telefonjukon. Mint mondta, Obumseli a falhoz lökte őt, és elkezdte fojtogatni, ezért egy késért nyúlt.

Elmondása szerint nem akarta használni, de a férfi úgy indult meg felé, mintha meg akarná ragadni, ezért eldobta a kést, hogy megijessze őt. Hozzátéve, három méterre lehettek ekkor egymástól, ám végül mellkason találta a férfit. Clenney később ártatlannak vallotta magát, ám az orvosszakértő szerint a sérülés szándékos szúrással volt összefüggésben.

Az ügy egyelőre nem zárult le, azonban a napokban egy videó került elő, amely akár bizonyítékként is szolgálhat. A Miami-Dade megyei államügyészség által nyilvánosságra hozott felvételen Clenney és Obumseli látható, akik néhány hónappal a késelés előtt egy aspeni kiruccanáson hadakoznak egymással, ami arra utalhat, hogy a kapcsolatuk már rég nem volt az igazi. A videón a fiatal lány többször megüti párját, miközben meggyanúsítja azzal, hogy megcsalta őt, és három lánnyal is flörtölt, amit a férfi tagadott. Mint kiderült, az előkerült képsor csak egyike annak a több mint száz bizonyítéknak, ami a nyomozás részét képezi.

A videón látható, ahogy Courtney szabálytalanul viselkedik. Látszik, amint többször megüti Christiant. Ez a viselkedése sajnos az egész ügy során visszatérő elem

– mondta Kimberly Wald, az Obumseli család ügyvédje, hozzátéve, a videókon, telefonhívásokon érzékelhető, hogy a lány önértékelési gondokkal küzdött. 

Clenney ügyvédje a CBS News Miaminak adott nyilatkozatában ezzel szemben azt állította, a nyilvánosságra hozott videó hűen bemutatja az Obumseli és Clenney közötti mérgező kapcsolatot. Kiemelve, bizonyítékok állnak rendelkezésükre arra vonatkozólag, hogy a férfi korábban fizikailag bántalmazta párját, és 2022. április 3-án a lány kénytelen volt megvédeni magát. A következő tárgyalást péntekre tűzték ki az ügyben. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport