18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Sínekre feküdve lett öngyilkos egy 14 éves fiatal Szlovákiában

2024.01.20. 19:20
A sínekre feküdt egy 14 éves fiatal, akit halálra gázolt a vonat a magyar határ közelében található Ógyalla közelében péntek délután.

Halálra gázolt a vonat péntek délután egy embert a szlovákiai Ógyallán – írja a magyar nyelvű szlovákiai Paraméter hírportál.

A lap szerint az áldozat egy 14 éves gyermek, aki a jelek szerint a sínekre feküdt. A fiatalnál nem találtak hivatalos iratokat. 

A Komárom és Érsekújvár közötti állomáson a vonatvezető lassított, de így sem tudta elkerülni a tragédiát. A vasúti közlekedés csaknem két órán át szünetelt pénteken. 

A szerelvényt sérülések nélkül hagyta el mind a 38 utas. A helyszínre a tűzoltók és mentők mellett a rendőrség is kiérkezett. A nyomozók vizsgálják az ügy részleteit. 

Ha segítségre van szüksége

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.