18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Megerőszakoltak egy gyerekére váró nőt Prágában

2024.02.02. 13:43
Egy prágai iskola előtt várt az autójában a fiára az a nő, akit egy ismeretlen férfi akarata ellenére elvitt az épület elől, és megerőszakolt. A tettest nagy erőkkel keresi a prágai rendőrség.

Egy eddig ismeretlen férfi erőszakkal fenyegetőzve az anyósülésre kényszerített egy nőt, aki az autójában ülve várt a fiára egy prágai iskola előtt, ezt követően ismeretlen helyre vitte az asszonyt, és megerőszakolta – közölte a cseh rendőrség az X-en.

Az elkövető ezután a nő gépjárművével elhagyta a helyszínt. Az ügyben nemi erőszak és személyi szabadság korlátozása bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatnak nyomozást. A nyomozók keresik az elkövetőt, aki egy 40 év körüli, vékony testalkatú férfi. 

Mint leírták, az erőszaktevő körülbelül 180 centiméter magas, fáradt, karikás szemű férfi volt, aki szürke tréningnadrágot és világosbézs színű, bárányszőr-utánzatú pulóvert viselt. Valószínűleg rövid, világos haja van, de az sem kizárt, hogy kopasz. Mint tájékoztattak, az elkövetőnek dohos szaga volt, és cseh nyelven beszélt.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található:  http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.”