18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Afrikába utaznak szexuális kalandokért az idős európai hölgyek

2024.02.11. 19:37
Rendszeresen előfordul, hogy idős hölgyek saját bevallásuk szerint önkéntes munka céljából töltenek több hónapot afrikai országokban. Az Onet nevű lengyel portál riportja szerint ezek a nők sok esetben azzal a motivációval érkeznek a kontinensre, hogy afrikai szeretőt találjanak maguknak.

Mint az Economx idézi a riportot, az „európai nagymamák” évek óta választják szexuális igényeik kielégítésére ezt a megoldást, mivel olcsó és diszkrét. 

Marta Rutkowska pszichológus azt is hozzátette: 

az idősebb nők saját lakóhelyükön nehezen találnak szexuális kalandot, ezért kézenfekvő számukra az afrikai opció.

Az írás szerint Gambiában sok szálloda recepciósa saját magát kínálja fel az idősebb hölgyeknek, vagy akár felajánlják azt is, hogy elviszik őket egy klubba, ahol maguk választhatnak partnert száz dollárért.

A nyugat-afrikai országban állítólag már az 1990-es évek óta jelen van a „szexturizmus” az európai – elsősorban brit – nőknek „köszönhetően”. Ennek oka, hogy anno a brit utazási irodák

olcsó utazásokat szerveztek a nyugat-afrikai országba, amire egyre inkább rákaptak az idős hölgyek.

Mivel Gambiában magas a munkanélküliség, a fiatal férfiak számára vonzó lehetőség, hogy a testükkel keressenek pénzt. Ők jellemzően az interneten, illetve a strandon keresik a potenciális érdeklődőket – írja az EconomX a lengyel portál cikke alapján.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport