18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Horror Kaliforniában: négyen meghaltak egy kerti partis lövöldözésben

2024.03.04. 13:30
A kaliforniai King Cityben egy kerti parti vérengzésbe torkollt vasárnap este, amikor egy ezüstszínű autóból három maszkos férfi szállt ki. Nem kérdeztek semmit, csak lőni kezdtek. Három embert azonnal megöltek, egy sérült a kórházban halt meg, három másik sérültet pedig még most is kórházban ápolnak.

Többen egy szabadtéri partin vettek részt Kalifornia középső részén vasárnap este, amikor egy ezüstszínű autó begördült a ház elé, három sötét maszkos férfi szállt ki belőle, és elkezdtek lövöldözni – írta meg az Independent

Négy embert megöltek és három másikat megsebesítettek vasárnap este

– közölte a rendőrség.

Helyi idő szerint 18 óra körül King Cityben egy bejelentett lövöldözéshez érkezett ki a helyi rendőrség, és három férfit találtak lőtt sebekkel, akiket az előkertben halottnak nyilvánítottak – írta közleményében a King City-i rendőrség.

Négy másik ember szenvedett lőtt sebeket, köztük egy nő, aki meghalt, miután a San Josétól mintegy 106 mérföldre délre fekvő King Cityben lévő Mee Memorial kórházba szállították. A három sebesült férfit a salinasi Natividad kórházba szállították – állt a közleményben.

A gyanúsítottak, akiket nem sikerült azonnal azonosítani, ezután az autóval elmenekültek a helyszínről. A nyomozás folyamatban van – tette hozzá a rendőrség.