Meghalt Barbara Rush, a Hetedik mennyország színésznője

2024.04.01. 16:06
Húsvétvasárnap meghalt Barbara Rush Golden Globe-díjas amerikai színésznő. A 97 éves sztár olyan produkciókban játszott, mint a Hetedik mennyország vagy a Peyton Place.

Kilencvenhét éves korában, március 31-én meghalt Barbara Rush Golden Globe-díjas amerikai színésznő, aki a Hetedik mennyország és Peyton Place című sorozatokban is szerepelt.

Barbara Rush halálhírét lánya, Claudia Cowman jelentette be a Fox News-on keresztül. Hozzátette: különösen meghatónak tartja, hogy édesanyja pont  húsvétkor ment el, ugyanis ez volt az egyik kedvenc ünnepe.

A denveri születésű színésznő 1950-ben kapott szerződést a Paramount Pictures filmstúdiónál, ahol Marilyn Monroe-val baráti kapcsolatot alakított ki. Az 1954-es Földön kívüli jövevények című sci-fiért megkapta a legígéretesebb újoncnak járó Golden Globe díjat.

Barbara Bush olyan hírességekkel szerepelt együtt, mint Frank Sinatra, Paul Newman vagy Marlon Brando. A filmes megkeresések mellett a színházban is vállalt szerepléseket, emellett a Batman tévésorozatban, a Fugitive és a Knight Rider részeiben is feltűnt, mint vendégszereplő.