18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Tragédia Michiganben: születésnapi buliba hajtott be egy ittas sofőr, kisgyerekek haltak meg

2024.04.21. 07:39
Gyerekeknek rendezett születésnapi ünnepségbe hajtott egy ittas nő az egyesült államokbeli Michigan egyik városában szombaton. A helyi hatóságok közölték, hogy két testvér vesztette életét, több társuk állapota súlyos.

Egy 8 éves kislány és 5 éves testvére meghalt, és legalább 12 másik személy megsérült egy gyermek születésnapi partiján a Michigan állambeli Newportban szombaton, amikor egy ittas nő áthajtott az épületen, ahol az ünnepség zajlott – írja a  CNN .

A 66 éves nőt őrizetbe vette a rendőrség, jelenleg a Monroe megyei börtönben tartják fogva – közölte a Monroe megyei seriff.

Kilenc embert, köztük három gyermeket és hat felnőttet szállítottak kórházakba súlyos, életveszélyes sérülésekkel.

Az eset szombat délután 3 óra körül történt, amikor a jármű áthajtott az Erie-tó partján, Detroittól mintegy 30 mérföldre délre fekvő Newportban található Swan Boat Club egyik épületén.

A Swan Boat Club a Facebookon közzétett bejegyzésében közölte, hogy további értesítésig zárva tartana, és kérik, hogy „minden érintettet tartsanak gondolataikban és imáikban”. „Mindenkinek köszönjük az aggodalmat és az imákat” – írták.