2024. június 29. 18:00
Svájc
Olaszország
Olympiastadion Nyolcaddöntő
2024. június 29. 21:00
Németország
Dánia
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Tűz ütött ki egy kuvaiti munkásszállón, sokan meghaltak

2024.06.12. 13:35
Tűz ütött ki szerdán kora reggel a dél-kuvaiti Mangaf városában egy munkásoknak otthont adó épületben, a szerencsétlenségben legalább 41 ember vesztette életét − közölte a helyi rendőrség.

Eid Rased Hamad vezérőrnagy közölte, hogy az esetet helyi idő szerint reggel 6 órakor jelentették a hatóságoknak − írja az MTI. 

„Az épületet, amelyben a tűz keletkezett, munkások elhelyezésére használták, és sokan tartózkodtak bent az eset idején. Többtucatnyi embert sikerült kimenteni, de sajnos többen életüket vesztették füstmérgezés következtében. Mindig figyelmeztetünk és óva intünk attól, hogy túl sok munkást zsúfoljanak össze egy lakótelepen” − mondta egy magas rangú rendőrtiszt az állami televíziónak.

A kuvaiti egészségügyi minisztérium tájékoztatása szerint a tűz miatt mintegy 43 ember került kórházba, és közülük négyen az orvosi ellátás ellenére életüket vesztették.

A hatóságok közölték, hogy megfékezték a tüzet, és vizsgálják a keletkezésének okát.