Nem akármilyen ütközés érte Kim Dzsongun csónakját

2024.08.04. 18:13
Kim Dzsongun, Észak-Korea vezetője árvíz miatt tartott terepszemlét csónakban. A motorcsónakja azonban nekiütközött egy fának, és ez arra kényszerítette az észak-koreai vezetőt, hogy lebukjon. Az esetről videó is készült.

Egy fának ütközött az észak-koreai vezető, Kim Dzsongun csónakja, miközben egy csónakkal indult, hogy felmérje az árvíz sújtotta területeket Észak-Koreában – írja a Daily Mail

A felvételen az látható,  ahogy a diktátor egy motorcsónakon átmerészkedik az elöntött mezőgazdasági területeken, miután a hétvégén rekordmennyiségű esőzés miatt több ezer ember rekedt az áradások miatt Észak-Koreában.  

A videón a csónak látszólag felgyorsul, és egy fa ágainak hajt, ami arra kényszeríti az észak-koreai vezetőt, hogy lebukjon. Ezután látható, ahogy Kim Dzsongun gyorsan megigazítja a haját, miközben a csónak továbbhalad az áradások között. 

Személyesen foglalkozott az árvíz ügyével 

A fenti videó még pár nappal ezelőtt készülhetett. Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy Kim Dzsongun észak-koreai vezető „nagy aggodalmát fejezte ki” az árvízzel kapcsolatban, és határozott állami intézkedéseket fog hozni az újjáépítéssel kapcsolatban. 

A szemlén a vezetőt felfújható motorcsónakkal vitték körbe az elárasztott területeken. Kim Dzsongun a szemle végén úgy fogalmazott:

Sokszor átéltünk már válságot, de minden alkalommal bátrak voltunk, és csak csodákat tettünk.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport