18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Saját kutyái ölhettek meg egy brit férfit, a rendőrség hajtóvadászatot indított az ebek ellen

2024.08.22. 19:53
A Birminghami rendőrség keresi azt a két kutyát, amelyek szerdán részesei lehettek gazdájuk meggyilkolásának. A férfi több ebet is tartott a házában, így azt, hogy melyik állat volt a tettes, egyelőre nem tudni.

A rendőrség vadászik két kutyára, amelyekről úgy vélik, hogy megölték gazdájukat birminghami lakóhelyén. A 33 éves férfit szerdán találták holtan háza hátsó kertjében. A rendőrség szerint két kutyát már elfogtak, de elárulták, hogy még két amerikai bulldogot keresnek. A rendőröket még a kora reggeli órákban hívták a Hereford Close-hoz, bejelentetve, hogy több kutya elszabadult.

A férfi halálának okát boncolással állapítják meg. A rendőrség közölte, abból indulnak ki, hogy a férfit „legalább egy kutya támadta meg, ami hozzájárulhatott a halálához”. A kutyák feltehetően mind abból az ingatlanból származnak, ahol a férfit megtalálták. Sally Simpson felügyelő, a West Midlands-i rendőrségtől ma azt mondta:

A férfi halálával kapcsolatos nyomozás folytatódik, és jelenleg az a legfontosabb feladatunk, hogy megtaláljuk a többi kutyát, amelyekről úgy véljük, hogy közük lehetett a halálesethez.

Egyelőre nem világos, hogy a négy kutya közül melyik volt felelős a támadásért. Az érintett állatok közül egyikről sem feltételezik, hogy tiltott fajtájú lenne, inkább amerikai bulldog típusúnak tartják őket – írja a Daily Mail.