Éjjelenként a szomszédai házába lopózott egy görög férfi, hogy a cipőiket szagolgassa

2024.10.21. 15:00
Saját fétiséről úgy nyilatkozott a 28 éves görög férfi, hogy sok kellemetlenséget okoz neki és nem tehet róla, szomszédai azonban megelégelték, hogy az ajtajuk előtt hagyott lábbeliket szagolgatja. Több alkalom után végül felfüggesztett börtönbüntetést kapott a szimatoló.

Egy hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott egy görögországi férfi, amiért éjjel belopózott a szomszédai házába, és a cipőiket szaglászta. 

A New York Post beszámolója szerint a 28 éves szimatoló a szaloniki bíróságon nem tudta megmagyarázni a különös lábfétisét. A férfit próbaidőre bocsátották, és elrendelték, hogy járjon terápiára. Elmondta azt is, hogy a szokatlan cselekedet valóban sok kellemetlenséget okozott neki – és nem állt szándékában senkit sem bántani vagy törvényt szegni.

Az elkövetőt október 8-án tartóztatták le az észak-görögországi Szalonikitől mintegy 9 mérföldre nyugatra fekvő Szindoszban. A szaglászó férfit a szomszédja érte tetten, aki a családtagjaival együtt rendre az ajtó előtt hagyta a lábbelijét. 

Nem ez volt az első alkalom, hogy a szimatoló férfit tetten érték. Az elmúlt hat hónapban három hasonló eset történt, annak ellenére, hogy a szomszédok még a férfi családját is megkérték, hogy lépjenek közbe, ne hagyják, hogy a cipőiket szaglássza a fiatalember.