18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Sorozatgyilkos rabolta el tinédzserkorában és bántalmazta szexuálisan Jack Merrill színészt

2024.10.24. 21:11
Jack Merrill színész arról beszélt, hogy John Wayne Gacy, az ismert sorozatgyilkos 1978-ban megerőszakolta a házában, majd ugyanott tette ki, ahol felvette kocsijával. Erről a szörnyű esetről számol be műsorában, a The Save Playben a színész. Évekig tartott, mire túllépett az eseten, de most már úgy gondolja, ideje nyilvánosan is megszólalnia.

Jack Merrill amerikai színész a People-nek nyilatkozott arról, hogy 19 éves korában elrabolta és megerőszakolta John Wayne Gacy, aki a hatóságok szerint legalább 33 fiatal férfit bántalmazott és gyilkolt meg bohócruhába öltözve. A színész állítása szerint 1978-ban támadta meg őt a sorozatgyilkos − írta meg a Deadline.

„Egy este hazafelé sétáltam. Egy fickó megállt és megkérdezte: »Elvigyelek?«” − A felajánlást Merrill elfogadta, majd elkábították és Gacy házába vitték. Egy házi gyártmányú szerkezettel tartották fogva, és miközben a sorozatgyilkos megerőszakolta, egy pisztolyt dugott a szájába.

„Végül láttam, hogy elfáradt. Hirtelen azt mondta: »Hazaviszlek«” − írja Merrill, aki emlékszik arra, hogy egy ponton elrablója azt mondta neki: „Te nem olyan vagy, mint a többi gyerek.” Ahhoz a helyhez közel tette ki kocsijából, ahol felvette a színészt. Hajnali öt körül Gacy megadta a telefonszámát, amit hazaérve Merrill azonnal lehúzott a vécén, majd lezuhanyozott.

Néhány hónappal később jött rá a hírekből, hogy John Wayne Gacy volt az a sorozatgyilkos, aki őt is elrabolta és megerőszakolta. Az eset után megfogadta, hogy túllép az egész ügyön, majd a színészetet használta fel gyógyulásra. Terápiás célként szolgált számára a színészkedés, emellett megbocsátott John Wayne Gacynek.

Egy producernek elárulta történetét, de nem szeretné, hogy emiatt emlékezzenek rá, mert azzal hozzá kötné magát. Ennek ellenére a The Save Play című műsorban elmondta, hogy mi történt azon az éjszakán.

„Sok ember van, akivel rossz dolgok történtek” − mondta Merrill. „Sokan, akiket megerőszakoltak, nem beszélnek róla. Én ezt megértem. Eddig csak a közeli barátoknak mondtam el. De az új műsoromat készítve minden este büszkén végigjárom az utat. Képes voltam tanulni a rosszból és felhasználni a jóra. Tudod, szerencsés vagyok. Mindig is szerencsés voltam” − tette hozzá a színész.

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala ingyenes hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon (h., k., cs., p. 18:00–22:00, k. 8:00–12:00, sze. 12:00–14:00). További információ az Egyesület segélytevékenységeiről a nane.hu oldalon található.