Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Véget ért a migránsos kampány, jöhet a migránsos kampány

NP  9620
2018.08.08. 08:52 Módosítva: 2018-08-08 08:53:19

Bakondi György elárulta, mi lesz a jövő évi európai parlamenti választási kampányban a kormánypártok témája. A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint az ellenőrizetlen tömeges bevándorlás és annak hatása lesz a legfontosabb téma.

Az MTI Bakondi György az M1 szerda reggeli műsorában elhangzottakat idézve azt írta, hogy a baloldali spanyol belügyminiszter nemrég új ideológiai alapvetést vezetett be az "erkölcsös realizmus" fogalmával, amely azt jelentheti, hogy "ténykérdés a migráció és annak szervezettségét biztosítani kell". Az Afrikából érkező tíz- és százezrek befogadását pedig morális kötelességként próbálja beállítani - mondta Bakondi.

A spanyol üzenethez képest Bakondi szerint a magyar és az európai választások eredményei "világosan megmutatták", az emberek nem akarnak olyan bevándorlóországban élni, ahol romlik a biztonsági helyzet, ahol felborul mindennapi életük.

Bakondi György bevetése a kampányba igazi rettegést hozhat Magyarországon, legalábbis a választási kampányban a főtanácsadó rendkívül sikeres előadásokat tartott országszerte.

Csatlakozzon az Index tematikus Facebook-oldalához, és moderált körülmények között beszélgethet róla.

(Borítókép:  Németh Sz. Péter / Index)

Az Európai Parlament által társfinanszírozott rovat.
Az Európai Parlament a tartalomért azonban nem vonható felelősségre.