Ödön
1 °C
11 °C

A Jobbikkal vállt vállnak vetve kampányol az MSZP

2009.06.04. 17:55 Módosítva: 2009-06-04 17:55:37
Most, hogy már mindenkinek nyilván elege van a poltitikai pártok EP-választási kampányából, különösen ha a kormányzó párt hihetetlen erőfeszítéseiről van szó, külön örömmel számolunk be a szocialisták csütörtöki kampányzáró rendezvényét megelőző újpesti megmozdulásról.

Egyik száguldó riporterünk azt jelentette, hogy a helyi szocialisták palántákat osztogatnak az Újpest központ metróállomás aluljárójában, hatalmas sorok kígyóznak az ingyen büdöskéért, meg a sörvirsliért, karneváli a hangulat.

Képek az újpesti aluljáróból

Ha kígyózó sorok, sör, meg virsli nem is volt, de a helyszínen találtuk még Hagyó Miklóst, a főpolgármester szocialista helyettesét, a szocialista aktivisták valóban palántákat osztogattak a gyér utazóközönségnek, és ha a pár méterre kampányoló jobbikosokat is beleszámítjuk, a karneváli hangulat is megvolt majdnem.

Az őszintén vidámnak tűnő szocialisták és a trianoni gyászt hordozó jobbikosok tisztes távolból méregették egymást, de különösebb atrocitásra nem került sor. Az egyik baloldali huncutul kijelentette, hogy lám milyen békében megfér a jobb és a bal, mire a náciellenes pólóban feszítő társa elhatárolódott azzal, hogy ő márpedig értéket képvisel nemúgymint. Hagyó Miklós mosolygott, hogy ezen-e, azt nem tudjuk, mert a városháza irányába elsuhant.

Kattintson, belül Hagyó Miklóst is megtalálja!

A jobbikos standnál eközben gőzerővel folyt a Morvai Krisztina marketingje, amit a trianoni békediktátum évfordulójára való emlékezéssel kötöttek egybe. Kérdésünkre, hogy mit szólnak a szomszédos standnál folyó bolsevik propagandához, csak annyit mondtak, hogy "hadd csinálják, úgyis nagyot buknak".

Bár a hangulat kellemes volt, az aktivistákkal jót beszélgettünk, azért nem ígérjük, hogy a továbbiakban a kiegyensúlyozott tájékoztatás jegyében beszámolnánk majd arról, ha a Fidesz utolsó kampánymozzanatként spanyol narancsot oszt a Boráros téren.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?