Bevettük magunkat az EP menzájára, és olyan nyálcsorgatást produkáltunk, hogy Pavlov-kutyái sápadtak volna az irigységtől. A belépőket egy roskadásig rakott asztal vágta gyomron, rajta a napi kínálat modelljeivel, a soknyelvűséget és a francia feliratokat áthidalandó. Egy közepesen véres, fokhagymával és spéci fűszervajjal vadított hátszínt 7,5 euróért vesztegetnek (sápatag csirkéből ez az összeállítás 6,40-ből is kijön, bélszínből pedig értelemszerűen drágább.)
A fűevők sem maradnak hoppon, egy salátatálat 2-4 euróért lehet összepakolni. És persze öblíteni is kell: egy félliteres portói, vagy rizling árszabása 5 euró körül mozog, aki viszont csak a klasszikus hétdecis butéliával éri be, annak 12-13 euróért kell a zsebébe nyúlnia.