A magyar EU-s nagykövet bevállalta a mannequin challenge-et

2017.01.20. 15:38 Módosítva: 2017.01.20. 19:28
A brüsszeli diplomaták értik a tréfát!

A Brüsszelbe kiküldött európai diplomaták beleálltak a mannequin challenge-be a múlt heti értekezletükön, és felvettek egy pár perces videót, ahol belefagynak az utolsó mozdulatukba, és kitartják addig, amíg forog a kamera.

A magyar képviselet helyettes vezetője, Stelbaczky Tibor 1:16-tól látszik, ahogy ő és a lengyel kollégája, Sebastian Barkowski vizespohárral készülnek éppen koccintani. Az ő helyettese, Gergely Balázs pedig lapogatja a vállát, mert nagyon akar neki mondani valamit.

A brüsszeli képviseletek második emberei ezeken az üléseken vitatkoznak mezőgazdaságról, egészségügyről, környezetvédelemről, energiáról és egy csomó más dologról. A legtöbb ügyben ők meg is egyeznek róla, hogy mi legyen az új törvények szövege. Amikor túl kényes egy kérdés, akkor a miniszterekre bízzák a döntést, akik havonta-kéthavonta jönnek össze Brüsszelben.

Hillary Clinton és a stábja is lőtt egy mannequin challenge videót a kampánygépükön az amerikai elnökválasztás napján, amikor Jon Bon Jovi is velük volt.

Helyesbítés: a cikk korábbi verziójában azt írtam, hogy a belga nagykövet, Jan Hoogmartens ül Stelbaczky Tibor balján. Elnézést, hátulról nehéz beazonosítani a szereplőket!

Szóljon hozzá az EUrologus Facebook-oldalán !