Elárvereztek egy atombunkert Nagy-Britanniában

2010.03.08. 18:14

Bő hatmillió forintért (20 600 fontért) kelt el egy atombunker Nagy-Britanniában internetes árverésen. A kikiáltási ár mindössze 500 font - 150 ezer forint - volt. A licit során 42 árajánlat érkezett az E-bay-en kínált létesítményre.

A kínáló szöveg dicsérte a derbyshire-i bunker kiváló fekvését és az objektumból nyíló panorámát. A fémtetejű menedékben 1959-tól 1991-ig teljes készültségben, folyamatosan három katona szolgált. Három méterrel fekszik a föld alatt, több szellőző aknája van. A 225 négyzetméteres ingatlant bútorozottan élvezheti a vevő, sőt telefont, szirénát, egy zománcozott vödröt, egy marmonkannát és még egy kötelet is kap hozzá. Utóbbi a nehéz tárgyak fel- és lehúzását hivatott segíteni.

Az árverés tíz napig tartott, vasárnap zárult.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek