Obama annnnyira cukiii

2008.01.26. 10:35

A republikánus versenyben vezető John McCain huszonhárom éves lánya, Meghan McCain az MTV News-nak adott nyilatkozatában elmondta, hogy abszolút megérti, miért vannak úgy oda a fiatalok a dél-karolinai demokrata előválasztáson esélyes Barack Obamáért. „Szerintem Obama olyan cuki! Szóval meg tudom érteni, hogy többek között, miért bolondulnak érte az emberek.”

Szerinte ugyanakkor hetvenegy éves apjának sem kell elbújnia a fiatal illinois-i szenátor mögött. „Tisztában vagyok vele, hogy nem olyan szexi, érdekes, fiatal és lendületes, mint Obama” - halmozta a jelzőket. „De ettől még úgy gondolom, hogy elképesztően sármos. Nem az a fontos neki, hogy szexi legyen.”

Meghan egyébként biztos benne, hogy apja a legidősebb elnökjelöltként is jobban tud hatni a fiatalokra, mint legtöbb fiatalabb ellenfele. „Fontos ügyeket képvisel, odafigyel a fiatalokra és a cselekvéstől sem riad vissza. Nem hiszem, hogy ez sok politikusra igaz” - fényezte kicsit McCaint. „Lehet, hogy idősebb a többieknél, de nem viselkedik öregemberként. Tele van energiával. Még a legújabb zenei divatot is követi” - lelkendezett.

Elmondása szerint egyik nap meglepődve fedezte fel, hogy apja különösen rajong az egyik rapperért. „Az emberek azt gondolják, hogy csak klasszikus zenét hallgat. Ilyenkor mindig elmesélem nekik, hogy mennyire szereti Lauryn Hillt. Washingtonban egyszer kölcsön kértem az autóját, és persze átnéztem a CD-ket. Erre egyszer csak ott volt Lauryn Hill neve” - magyarázta mosolyogva.

Meghan sok kampányrendezvényre elkíséri elnökjelölt apját, és a „kulisszák mögött” stílusban elmesélt élményeit saját blogján teszi közzé. A blog ugyanakkor nem része a kampánynak, aminek McCain lánya szívből örül, mivel attól tart, hogy ellenkező esetben puszta jószándékból apja tanácsadói írnák helyette a bejegyzéseket. „Azt hiszem, nincs más kötelezettségem, csak hogy, tudjátok, mondjuk nem pizsamában megyek el egy rendezvényre” - mesélte nevetve.