McCainnek esélye sincs az elnökségre

2008.04.30. 10:29
18 hozzászólás

Legújabb elnökválasztós játékunkban megint kizárólag a két demokrata rivális Barack Obama és Hillary Clinton küzd meg egymással, viszont érdekes módon a győztes nemcsak a jelöltséget, hanem McCain totális mellőzésével rögtön az elnökséget is megszerzi magának. A mostani programmal az eddigiekhez képest sokkal békésebb vizekre evezünk, de ha valaki mégis inkább egy kis akcióra vágyik, akkor továbbra is ajánljuk az elnökjelölti paintball, Mortal Kombat-klón és utcai bunyós játékainkat.

Az új játékban valójában egészen a végső szavazásig nem is találkozunk ellenfelünkkel: a cél minél több támogatást szerezni az Egyesült Államok öt régióra felosztott területén és Hawaiion. Ehhez a régiókra kattintva betöltődő játékban kell a hét különböző színnel jelzett területen (biztonságpolitika, oktatás, vallás, stb.) összeszedni mindegyikből a jobb oldali hasábban jelzett mennyiséget.

A pályákon a lenti töltőtollal be kell célozni a fenti színes golyókat és figyelni, hogy egy adott szín leszedéséhez legalább három megegyező színű golyónak érintkeznie kell. Apró segítség, hogy baloldalt lent mindig látjuk a következő golyó színét. A jó eredmény eléréséhez érdemes a falról a megfelelő szögben visszapattanó golyókkal taktikázni. Emellett nem árt sietni, mert minden egyes térség követelményeinek a teljesítésére csak egy perc áll rendelkezésre, és később visszatérni egy korábban lejátszott térségbe már nem lehet. Ha az összes térségben sikerült elérni valamilyen százalékot, akkor az Egyesült Államok fő térképe feletti Vote gomb lenyomásával kiszámoltathatjuk a választás végeredményét.

Mivel nem játékon belül lehet választani a két demokrata versenyző közül, ezért akik Obamával szeretnék begyűjteni az elnökséget, azok az első, akik Hillaryvel, azok a második játékban kattintsanak a Startra. A játékok felett látható nevekre kattintva pedig mindkét változat elérhető teljes méretben a Daily Free Games honlapján.

Barack Obama

Hillary Clinton

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!