"Amerika sosem volt nagyszerű"

2016.05.20. 18:23
Egy Staten Island-i, Bernie Sanders-támogató nő halálos fenyegetéseket kapott, miután széles körben elterjedt a képe a közösségi médiában.

A 22 éves Krystal Lake a munkahelyén, a Home Depot-ban a népszerű Donald Trump szlogent kritizáló sapkát viselt. Szerinte a "Make America Great Again" nem helytálló, mert Amerika sosem volt nagyszerű, mindig történtek benne borzasztó dolgok, és ha Trump lesz az elnök, nem is fog történni semmi jó, ugyanis a Republikánus elnökjelölt elutasító azokkal szemben, akik nem felelnek meg az ő ideális emberképének. 

Az "America Was Never Great" feliratú sapkát viselő pénztárost a felháborodott vásárlók fotózták le és posztolták a közösségi oldalaikon. Lake-et és az üzletet is több támadás érte. Többek között halálosan is megfenyegették a hölgyet, de ő ezeket nem vette túl komolyan. 

Screen Shot 2016-05-18 at 10.03.03 PM.png

A Home Depot szóvivője, Stephen Holmes elmondta, hogy a cég nem engedi a dolgozóinak, hogy politikai pártok vagy politikusok támogató ruháit vagy kiegészítőit hordják. Azonban elfogadják mindenki egyéni véleményét, amíg azt nem mutogatják vagy reklámozzák.

Krystal Lake arra számított, hogy ezután elveszíti állását, de erről a szóvivő nem beszélt. Az egyénileg készített sapkából csak egy rendelés érkezett a hölgytől, aki viszont még többet tervez rendelni.