A Király utcában nyit ki újra a Gödör Klub

2012.06.21. 15:17
Február elsejétől a Design Terminál vette át az Erzsébet téri Gödör Klub üzemeltetését és azóta Akvárium néven üzemel. A régi üzemeltetők már akkor bejelentették, hogy új helyszínen folytatják.

Ősztől új helyszínen, az Erzsébet tértől nem messze, a Király utca 8-10. szám alatti Central Passage-ban nyit újra a Gödör Klub - írja a welovebudapest.com.

Az új helyen változatlan tartalommal várják közönségüket, naponta 2-3 élő zenei koncerttel, performanszokkal, színházi előadásokkal, kiállításokkal és civil programokkal készülnek. A Central Passage-ban a terek flexibilisen változtathatóak lesznek, így még több párhuzamos rendezvény megtartására lesz lehetőség.

DSZZS20120621107
Fotó: Szigetváry Zsolt

A Central Passage-ba beköltöző Gödör Klub az egész átjáró arculatát át szeretné alakítani és a VI-VII. kerületben kialakulóban lévő budapesti Soho egyik népszerű, pezsgő központjává változtatni. A stáb tervei szerint a jelenleg szürke és üres átjárót a Gödör Klub egy összművészeti és zöld kulturális-közösségi térré alakítanák át, a klub mellé beköltöző üzletek pedig olyan vállalkozások lesznek, "amelyek törekednek az ökológiai környezettel való harmonikus viszonyra, minimális közvetítői közbenjárással forgalmaznak minőségi termékeket és erős társadalmi felelősségvállalási programmal rendelkeznek".

A Gödör Klub szervezői azonban a nyáron sem pihennek, augusztus 21-26. között Gödör Kemping néven az Agárdi Strandon rendeznek szabadtéri, család- és gyerekbarát nyári fesztivált.