Meghalt Stallone 36 éves fia

2012.07.14. 08:28 Módosítva: 2012.07.14. 17:48

Holtan találták hollywoodi otthonában Sylvester Stallone színész Sage nevű fiát, jelentette be helyi idő szerint még pénteken a színész egyik ügyvédje. Sage Moonblood Stallone 36 éves volt. A rendőrség megerősítette, hogy legalább 3 napja holtan feküdt Los Angeles-i otthonában, amikor a házvezetőnő rátalált.

Halálának körülményei még nem ismertek. Arra nem utal semmi, hogy öngyilkosság történt volna. Az ügyvéd szerint jól volt, különféle ügyekkel foglalkozott, és házasodni készült.

1996 decemberében
1996 decemberében
Fotó: Berliner Studio / Beimages / Northfoto

Meg nem erősített sajtóhírek szerint gyógyszer-túladagolás okozhatta Sage Stallone halálát. A BBC szerint Ed Winter halottkém azt mondta: több üveg receptköteles gyógyszert találtak a lakásban, de egyelőre nem tudni, milyen gyógyszerekről van szó, és hogy ezeknek volt-e közük a férfi halálához. Winter szerint hetekig eltarthat, mire meglesznek a toxikológiai vizsgálatok végleges eredményei.

A Los Angeles-i rendőrség szerint a lakásban nincs nyoma agressziónak vagy bűncselekménynek, de mindenképpen kivizsgálják az ügyet. A nyomozás egyelőre kezdeti szakaszban van, írta a The New York Post. Sage Stallone a színész legidősebb fia volt. Két filmben is játszott az apja oldalán: 1990-ben a Rocky V-ben, 1996-ban a Daylight - Alagút a halálba című filmben.

Később is filmekkel foglalkozott: a horror filmekre szakosodó Grindhouse Releasing dvd forgalmazó cég társtulajdonosa volt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport