Salamon
9 °C
24 °C
Index - In English In English Eng

Meghalt a fiatal színésznő, akinek jótékonysági gálát is szerveztek

2015.04.27. 11:41
moni5

A Színház.hu jelentette be, hogy április 25-én, hosszan tartó betegség után elhunyt Páll Mónika, a Kaposvári Egyetem színészhallgatója. 

A fiatal színésznövendék gyógyulásáért egy éve szervezett jótékonysági gálaestet a szakma. A gálaest egy versekből, dalokból álló összeállítás volt, a bevételéből gyógyulását támogatták. A kezdeményezésnek helyt adó Nemzeti Színház a befolyt összeget Páll Mónika németországi kezelésére adta.  

A 28 éves színésznő ezekkel a szavakkal búcsúzott:

Kedves Barátok, Ismerősök!

A tegnapi nap folyamán küzdöttem, de már nem bírta a testem tovább. Földi életemet befejeztem, de élek s létezem tovább abban a szeretetben, amit Isten nyújt és ad, abban a felemelő elfogadásban, amivel a létezés megsegít.

Fontosak vagytok nekem! Egytől, egyig! Mindegyikőtök! Szeretlek Titeket, és Veletek leszek, ha rám gondoltok, én üzenek.

Az örök élet kapuján most beléptem, kérlek ne szomorkodjatok sokat miattam. Az Élet csodálatos! Becsüljük meg! Értékes, fénnyel, művészettel, nevetéssel teli. Én is mindig így gondolkodtam, én is mindig e szerint cselekedtem! Ti is tegyetek így. Szeressétek egymást önzetlenül, örüljetek egymásnak, s Életeteknek.

A leveleiteket köszönöm, eljutottak hozzám, megsegítették távozásom, kérlek Titeket, temetésemre is hozzatok belőlük, ha gondoljátok, hogy a lelkemnek még könnyebb legyen, tudjam, tényleg nem volt hiába.

Elbúcsúzom.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport