Letört Hofi Géza szobrának feje

2017.05.18. 06:58 Módosítva: 2017.05.18. 07:37

Letört Hofi Géza szobrának feje a Nagymező utcai Mikroszkóp Színpad elől, írja a Bors. Az egyik leghíresebb magyar humorista 15 éve hunyt el. Stremeny Géza szobrát, amelyen a halál tartja kezében Hofi Géza fejét, 2004-ben avatták fel a „pesti Broadway”-n.  

A Nagymező utcai vendéglátósok úgy tudják, néhány napja éjszaka tűnt el a szobor feje. Mint kiderült: a fejet a közeli kávéházban őrzik, és erről bejelentést is tettek a kerületi önkormányzatnak. 

A szobor alkotója azt mondta: kedvelt szokása volt a vigalmi negyedből hazatartó fiataloknak belekapaszkodni a fejbe, és egy ilyen alkalommal megadta magát az anyag. A javítás nem lesz olcsó mulatság: körülbelül félmillió forintba fog kerülni.  

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek