Teréz
9 °C
24 °C
Index - In English In English Eng

Eredmények

Karácsony Gergely

Ellenzéki Összefogás
50.86% (353593 szavazat)

Tarlós István

FIDESZ-KDNP
44.1% (306608 szavazat)

Cserhalmi György még nem tudja, mikor tér vissza a színpadra

2017.07.11. 09:25

Cserhalmi György áprilisban egy korábbi gerincprobléma miatt térd- és gerincműtéten esett át Debrecenben, a színész ezért a cannes-i Filmfesztiválra sem tudott kiutazni, pedig szerepelt Mundruczó Kornél Jupiter holdja című filmjében.

A színész akkor azt mondta, nagyjából három hónapos felépülésre számít, ami most telt le, azóta azonban egyáltalán nem nyilatkozott az egészségügyi állapotáról. A Bors legutóbbi információi szerint a székesfehérvári Vörösmarty Színház művészeti igazgatója, Bagó Bertalan már az általa rendezett Bertolt Brecht Jó embert keresünk című darabba várná vissza Cserhalmit, aminek a bemutatója novemberben lesz.

Ezzel kapcsolatban ismét megkeresték a színészt, aki ismét csak annyit mondott, hogy nem beszél az állapotáról. Később azonban mégis mondott pár szót. "A visszatéréssel kapcsolatban annyit tudok biztosra mondani, hogy bár azt mondják, szeptemberben már visszatérhetek, ezt a dolgot én magam fogom eldönteni. Mégpedig attól függően, hogy mikor érzem úgy, mehetek."

Azt is elmondta, hogy a cannes-i eseményeket egyáltalán nem követte a kórházból, és a kritikákat sem olvasta a filmről.