Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Cserhalmi György még nem tudja, mikor tér vissza a színpadra

2017.07.11. 09:25

Cserhalmi György áprilisban egy korábbi gerincprobléma miatt térd- és gerincműtéten esett át Debrecenben, a színész ezért a cannes-i Filmfesztiválra sem tudott kiutazni, pedig szerepelt Mundruczó Kornél Jupiter holdja című filmjében.

A színész akkor azt mondta, nagyjából három hónapos felépülésre számít, ami most telt le, azóta azonban egyáltalán nem nyilatkozott az egészségügyi állapotáról. A Bors legutóbbi információi szerint a székesfehérvári Vörösmarty Színház művészeti igazgatója, Bagó Bertalan már az általa rendezett Bertolt Brecht Jó embert keresünk című darabba várná vissza Cserhalmit, aminek a bemutatója novemberben lesz.

Ezzel kapcsolatban ismét megkeresték a színészt, aki ismét csak annyit mondott, hogy nem beszél az állapotáról. Később azonban mégis mondott pár szót. "A visszatéréssel kapcsolatban annyit tudok biztosra mondani, hogy bár azt mondják, szeptemberben már visszatérhetek, ezt a dolgot én magam fogom eldönteni. Mégpedig attól függően, hogy mikor érzem úgy, mehetek."

Azt is elmondta, hogy a cannes-i eseményeket egyáltalán nem követte a kórházból, és a kritikákat sem olvasta a filmről.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?