Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az Anima Sound Systemmel koncertjével gyűjt pénzt a Budapest Pride

2018.05.07. 18:37

PrePride Party néven rendezik az Akváriumban a Budapest Pride adománygyűjtő koncertjét június elsején. A jegyvásárlók az egy hónapos, országos méretű fesztivál programfüzeteire, és a Budapest Pride Felvonulás költségeire dobhatják össze a pénzt.

Az este fő fellépője az Indexen is rendszeresen felbukkanó Anima Sound System. A társadalomkritikus témákat feszegető Prieger Zsolt zenekara legutóbb múlt héten szerepelt nálunk, amikor a TASZ mottóját viselő #SZABAD című, ‘68 című dalukat feldolgozóremixválogatásról adtunk hírt

Az Anima mellett a triphopból induló, de gyakran attól elvonatkoztató Beat Dis, a puha mélyeket barkácstechnoba ágyazó Farbwechsel Recordshoz köthető ACIDWITCH duo egyik fele, Yinna, valamint a  szintén Farbwechsel-kötődésű Crisis Sound System aprítása segíti az önfeledt adakozást.

Az eseményről minden részletes info a Facebook eseményen található