Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Többet tud az István, a királyról, mint egy kisiskolás?

2018.05.29. 15:24

Országos versenyt hirdetnek általános iskolásoknak Szörényi Levente és Bródy János rockoperája, az István, a király kapcsán. Itt a lehetőség, hogy ön is kipróbálja, többet tud-e az előadásról és annak történetéről, mint egy általános iskolás? Ha mind a 17 kérdésünkre tudja a választ úgy, hogy nem használ sem netes keresőt, sem a Wikipédiát, sem semmilyen más segédeszközt, akkor elégedett lehet magával. De igazából már akkor is, ha legalább tíz kérdésre jól tud válaszolni. Vagy tudja mit, inkább döntse el ön, hogy elégedett-e magával. Mindenesetre lássuk a kérdéseket!

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »