Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hivatalosan is szexuális bűnöző lehet Bill Cosby

2018.07.25. 22:36 Módosítva: 2018-07-25 22:37:00

A pennsylvaniai szexuális bűnözők értékeléséért felelős bizottság jelentése értelmében Bill Cosby a jogszabályok alapján szexuális bűnöző, és ennek megfelelően is kellene kezelni – írja a CNN.

Ez azért fontos, mert ebben az esetben Cosby élete végéig szexuális bűnelkövetőként lenne regisztrálva az állami rendőrségnél, emellett pedig tanácsadásra is kéne járnia.

Cosby ügyvédjei elutasították az értékelést, aminek szerintük a teljes menete alkotmányellenes volt, így határozottan elutasították az abban foglaltakat, emellett pedig kifogásolták az értékelést végző bizottsági tagot is, aki véleményük szerint

felesleges és nem megfelelő információra alapozta az állításait, a valódi tények pedig azt támasztják alá, hogy Cosby nem szexuális bűnöző.

Cosbyt április végén mindhárom vádpontban bűnösnek találták, így akár 30 éves szabadságvesztésre is számíthat.

Az ügyében szeptember 24-én hoznak ítéletet, ezt megelőzően döntenek arról, hogy szexuális bűnöző-e, vagy sem, ami egyébként a potenciális büntetését nem befolyásolja majd.