Vilmos
19 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kero lesz a Demjén-musical rendezője

2019.03.04. 08:55

A Nemzeti Lovas Színház igazgatója, Pintér Tibor az Operettszínház zaklatási vádak miatt kirúgott egykori igazgatóját, Kerényi Miklós Gábort kérte fel a Demjén-musical, A szabadság vándorai rendezésére, írja a hétfői Blikk.

Az értesülést Pintér Tibor is megerősítette a lapnak. "Mindig is szerettem volna vele újra dolgozni, így amikor három hónappal ezelőtt összefutottunk, és beszélgettünk a darabról, hamar megszületett a közös döntés" – mondta.

Pintér tudja, hogy Kero megosztó személyiség, de egyúttal azt is gondolja, hogy a szakmai képességét és a Kossuth-díját nem vitatja senki. "Számomra fontos a megbocsátás. Ez a jézusi tanítás az egyik legnemesebb, amelyet az életünkben alkalmazhatunk. Szeretnék Kerényi Miklós Gábornak valódi lehetőséget adni, hogy átadhassa a csodát, amelyre képes."

Kero szintén megszólalt a hír kapcsán, azt mondja, szereti azt az "őrült szenvedélyt", amellyel Pintér dolgozik, és hiszi, hogy a Demjén-musical meghatározó darab lesz majd. "Senki nem várhatja el, hogy egy életre eltiltsanak a foglalkozásomtól. Nem vagyok semmiféle pozícióban, csak rendezek, mert az egy jó dolog" – mondta.

A bántalmazással, fenekeléssel, zaklatással vádolt Kerényi Miklós Gáborral az Index tavaly készített interjút.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!