TMZ: Michael Jackson lánya felvágta az ereit

2019.03.16. 21:33 Módosítva: 2019.03.16. 22:46

Kórházba szállították Michael Jackson lányát, Paris Jacksont, aki megpróbált öngyilkosságot elkövetni, felvágta az ereit – írja a TMZ. Helyi idő szerint szombat reggel fél nyolckor értek ki a mentők az otthonához, ellátták, és kórházba szállították, az eddigi információk szerint stabil az állapota, de 72 órán keresztül pszichiátriai megfigyelés alatt tartják.

A TMZ információi szerint Paris Jackson azért kísérelhetett meg öngyilkosságot, mert nagyon felzaklatta az HBO nemrég megjelent négyórás dokumentumfilmje, amely az apja feltételezett pedofil kapcsolatairól szól.

A lap úgy tudja, Michael Jackson testvéreit is nagyon felkavarta a dokumentumfilm. Paris Jackson korábban végig kiállt az apja mellett, nemrég azt írta Twitteren, hogy nem az ő dolga megvédeni az apját, de nagyon hálás azért, hogy az unokatestvére, Taj Jackson ezt megtette.

Paris Jacksonnak volt már korábban, 2013-ban is egy öngyilkossági kísérlete, akkor búcsúlevelet is hagyott hátra. Az akkori eset után a pszichiátrián kezelték.

Nem sokkal a TMZ öngyilkossági kísérletről szóló híre után Twitteren reagált Paris Jackson, legalábbis a nevében született egy poszt, amiben hazugnak nevezte a TMZ-t.

Nem sokkal este tíz előtt a TMZ arról írt, hogy információik szerint Paris Jacksont kiengedték a kórházból, és a saját csapata gondoskodik róla.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

(TMZ)