A Lupán is nyílik autósmozi

2020.06.02. 14:00

Újabb autósmozival bővül a kínálat, kedden bejelentették, hogy a Lupánál is lehet majd autóból nézni a filmeket június 4-től.

A klasszikus mozik kötelező bezárásával a kertmozik és az autósmozik jutottak esélyhez a korlátozások enyhítése után, mivel szabad téren, ráadásul a saját autónkban könnyű megtartani a kötelező másfél-két méteres távolságot.

A Lupa Drive-In Autósmoziban 60 m2-es vásznon fognak olyan filmeket vetíteni, mint a Másnaposok, a Vissza a jövőbe, a Forrest Gump vagy a Blöff, a Mamma Mia I., a Csupasz Pisztoly, a Valami Amerika, a Csillag születik, A tanú eredeti, cenzúrázatlan változata, az Üvegtigris és a Volt egyszer egy Hollywood.

Autónként 4990 forint a belépő, amihez üdítő is jár. Hangot az autó rádiójával lehet fogni, a maximális befogadóképesség 100 autó, érkezési sorrendben lehet elfoglalni a helyeket.

Egyelőre napi egy vetítést terveznek, este 9-kor, de igény esetén még bővíthetik egy késő esti vetítéssel is a programot. További információk a mozi Facebook-oldalán.

Ez lesz Budapesten és környékén (Lupa Budakalász része) a negyedik új autósmozi, június 3-tól a Westend külső parkolójában, június 5-től az Újpesti Piac előtti zárt területen, június 12-től az Árkád tetején lehet mozizni. Ezekről itt írtunk korábban.