Dallos Bogi új dala: premier az Indexen

dallosbogi
2020.11.20. 12:01
Benned él című dallal és klippel jelentkezik Dallos Bogi. A dalt az X-faktor felfedezettjével, Manuellel közösen jegyzi, és különösen nagy erővel hat most, a járvány idején.

Olyan dalt szerettünk volna írni, amely ebben a rendkívül nehéz időszakban, amikor minden egyes nap új megpróbáltatások elé állít minket, egyfajta iránymutatást ad, hogy nem vagyunk egyedül

– meséli Bogi, és a dal valóban nem csupán felépítményében és szövegében egyedi hangvételű, de izgalmas, filmszerű látványvilága is tökéletesen illeszkedik a mondanivalóhoz.

A klip – amely egyszerre szól a magányról és a leküzdhető reménytelenségről – két idősíkban játszódik. Lukácsi Liza rendezte, és Manuelen és Bogin kívül feltűnik időskori énjük is, akit Dallos Ágnes és Puskás Tivadar alakít.

Azt az üzenetet érzékelteti, hogy csak mi vagyunk felelősek a döntéseinkért és a jövőnk alakulásáért. Kortól és nemtől függetlenül mindannyiunknak vannak nehézségei az életben, amin, ha odafigyelünk egymásra, könnyebben túljuthatunk

– mondja az énekesnő, aki szerint a dal ráébreszthet arra is, hogy mennyire fontos a belső komfortérzet, egyensúly, valamint az, hogyan legyünk egymás támaszai a nehéz helyzetekben is:

Még, ha hibázunk is, nem jelenti azt, hogy ne érdemelnénk egy új esélyt másoktól, és ne bizonyíthatnánk, hogy képeseket vagyunk fejlődni.

Dallos Bogi az elmúlt hat évben számos dalt és egy lemezt adott ki; 2014-ben Fonogram-díjat nyert az év felfedezettje kategóriában. Első lemeze, az Épp Most című albuma  2017-ben jelent meg, amit az idén áprilisban napvilágot látott Közelebb című kislemeze követett.

(Borítókép: Dallos Bogi. Fotó: Panamy)