Felkészült Kiszel Tünde 2021-es naptárára?

2020.12.28. 14:09 Módosítva: 2020.12.28. 14:29

Lenge fehér selyemkombiné októberben. Kék-piros, fűzős démonfehérnemű májusban. Míder. Fehér tanga, kosaras melltartó, lazán körbetekert szőrmesál, neccfátyolos kalapka júliusban. És a a címlapon klasszikfekete szatén, végzet asszonya szerelés piros bikavadító háttérrel. Ez Kiszel Tünde legújabb portfóliója 2021-re. 

Az elmaradhatatlan, újra és újra feltámadó örök kellékkel, a combfixszel.

Kiszel Tünde húszéves. Mármint a naptára. 20 éve ad ki magáról a televíziós műsorvezető, producer, újságíró, színésznő, fotómodell, szexszimbólum és boldog édesanya (MÚOSZ-tag) naptárat. Jubileumi év. Kiszel Tünde örök. Kiszel Tünde ma is húszéves, véletlenül se hatvanegy. Mert igenis van, aki nem öregszik. Fotón, naptáron legalábbis nem. Legyen tél vagy nyár, sújtson bár Covid, cunami, infláció, földrengés vagy Müller Cecília baljós számokkal terhelt napi sajtótájékoztatója.

A telt keblek, húsos combok azok telt keblek és húsos combok maradnak.

Az örökkévalóságba bazsalygáson, az everything is happy tekinteten sem esik szemernyi csorba. Nem, ne a retusálásra, a stylistra vagy a tengerparti naplementére jótékony vizuális hatására gondoljanak.

Ez egy best of naptár. Válogatás az elmúlt 15 év legjobbjaiból (!)

Vannak közöttük olyanok is, melyek még nem láttak napvilágot. Eddig. A naptárdíva kalendáriumkarrierjének huszadik évében okosabb volt annál, mintsem hogy az irigyek a Photoshop kivételesen magas szintű, komplex funkcióinak hadrendbe állításával vádaskodjanak. Amúgy is járvány van, idén a fotózás elmaradt. Ő egész egyszerűen megállította az idő kerekét. Sőt, megfordította.

Megáll az idő, az égen néma álló csillagok.

– mondja a híres sláger és Hollós Ilona, az ötvenes évek táncdalénekesnője. Na meg Kiszel Tünde, a combfix és a míder.