Elemér
-1 °C
10 °C

Születésnapi fotót küldött a Baltazár Színház

2021.01.28. 13:58

Ma ünnepeljük 23. születésnapunkat. Hagyomány, hogy ilyenkor minden évben megüljük ezt a jeles napot, közösen megeszünk egy nagy tortát, vidáman emlékezünk a közösen eltöltött évekre, és persze, tervezzük a jövőt.

A Baltazár Színház így ír társulatának jeles eseményéről közösségi oldalán. Majd így folytatja:

Az idei egy másfajta év, de ez nem szomorít el minket. Ahogy a világ számára, úgy számunkra is ez a változás időszaka, igyekszünk belőle profitálni. Most kicsit magunk felé fordulunk, újratanuljuk azt, amit már ismerünk. Aztán hamarosan újratanuljuk az együttlétet is, és még jobban fogjuk értékelni az időt, amit egymással és veletek tölthetünk.

Büszkék vagyunk erre a 23 évre, és nagyon hálásak is azért a sok szeretetért, amit tőletek kapunk. Hamarosan találkozunk!

A Baltazár Színház kezdetektől fogva elkötelezetten kutatta az új, hazánkban ismeretlen színházi formákat, megoldásokat. Előadásaik éppúgy merítettek a magyar népi kultúrából, mint a távol-keleti vallások spiritualizmusából, a képzőművészetből vagy az újcirkuszi formákból.

A színház közleményében az is olvasható, hogy Elek Dóra, a színház vezetője mindig arra törekedett, hogy a mélység és a humor egyszerre jelenjen meg alkotásaiban, és hogy a színpadon érvényre juttassa azt a tehetséget és sokszínűséget, ami a Baltazár társulatát jellemzi.