Megsüketült a jobb fülére Hadas Kriszta

2021.02.19. 07:03

Novemberben kellett megműteni Hadas Kriszta újságírónőt, aki egy forgatás miatt hetekig figyelmen kívül hagyta a tüneteit. Annak ellenére sem fordult orvoshoz, hogy már egy ideje nem hallott a jobb fülére. Mire meg tudták operálni, már késő volt. A Blikknek elmondta:

Csak magamat okolhatom, hogy megsüketültem a jobb fülemre. Feltehetően egy ministroke nyomhatta el az idegeket, mert voltam CT-n, se elváltozás, se daganat nincs. Elhanyagoltam a tüneteket, és mire reagáltam, már visszafordíthatatlan lett a károsodás. A forgatásokon úgy kell helyezkednem, hogy a bal fülemmel legyek közelebb az eseményekhez. Az sem segít abban, hogy rendesen halljam, ki mit mond, hogy maszkban vagyunk. Telefonon általában kihangosítva beszélek, mert – jobbkezes lévén – a bal fülemhez tenni nem természetes mozdulat. Egy dolog zavar csak, az éles hangok szinte fájnak.

Kapcsolódó

Vadkeleti anzix pornósokkal, csalókkal és újgazdagokkal

Emir Kusturica az a fazon, akinek elhisszük, ha a kelet-európai vadkapitalizmus diszkrét bájáról mesél. A Volt egyszer egy Vadkelet című dokusorozat alkotóival beszélgettünk.  • Hírek
  • Lakáshitel