Erik, Alexandra
EUR 385,17 Ft
USD 366,16 Ft
9 °C
23 °C
Prózai adás lesz, de a dalra fakadásra is adódott alkalom, ráadásul nem is egyszer. Négy ízben lesz szerencséje hozzá annak, aki belehallgat a mai Sunday Brunch podcastbe, amelyet Palya Beával rögzítettünk.

A Sunday Brunch adásának e heti vendége Palya Bea, akit a műsor egy korábbi vendége, Molnár Ferenc Caramel ajánlott figyelmünkbe. A műsorban Bea pillanatnyi lelkiállapotáról készítettünk gyorsfényképet. Erre csak harminc perc jutott, úgyhogy a Bevezetés a Palya Bea-univerzumba munkacímmel futó adásunknak hamarosan folytatása következik.

Palya Bea és a Sunday Brunch műsorvezetője, Kitzinger Szonja
Palya Bea és a Sunday Brunch műsorvezetője, Kitzinger Szonja
Fotó: Bodnár Patrícia / index.hu

A ránk szabott időben több témát is érintettünk.

A gyakorlásról:

„Sokat tanultam énekelni az évek alatt, de ha igazán edzeni akarok, leülök a tamburámmal, az indiai hangszeremmel, és azzal skálázgatok jó két órát.”

A pandémia hatásáról:

„Az elmúlt másfél évben introvertált lettem. Magát a zene születését, megformálását szeretem, de az azzal járó szociális helyzetek már kevésbé izgatnak fel. Ha úgy vesszük, a koncert is egy szülés. Olyankor kinyílok, megszülöm az előadást, majd jön a közönség, amely a szülés után még szívesen kukucskálna, hogy lássa, hol véres még egy kicsit. Na, ezt már kevéssé szeretem.”

A jó szexről:

„Szívbéli szexuális aktusból nagyon kevés van, a szexszel kapcsolatosan nem az öröm, hanem a szégyen és a tagadás az általános megnyilvánulás, ami nem is csoda, hiszen rengetegen a pornófilmekből tanulják a dolgot. A szexualitás a teljesség, az egészség megőrzésének része, a létezés alapeleme.

Szeretkezésbe mint természetes gyógymódban kevesen részesítik magukat, ezért úgy döntöttem, hogy mivel erről kevés normális szó esik, ennek a zászlóvivőjévé válok, mert ez nagy hiány.”

A saját szakácsművészetéről:

„Jól főzök, ha főznék, de nem ez a fő tevékenységem. A Konyhafőnökben való szereplésre sok Gordon Ramsay-videóval szívtam fel magam.”

Szó esik még az adásban:

  • Bea online kurzusairól
  • gyermekei zenei neveléséről
  • Pokorny Liával való szócsatájáról A Konyhafőnökben
  • Bea kozmopolitaságáról
  • Justin Timberlake nagy tanításáról
  • és arról, hogyan utazzunk természetfilmekkel.

Tartsanak velünk! A műsorban elhangzott dalok youtube-linkjeit beharangozónkban találja. Ha tetszett, amit hallottak, tegyenek próbát korábbi adásainkkal is.

Palya Bea az Index Sunday Brunch című adásában
Palya Bea az Index Sunday Brunch című adásában
Fotó: Bodnár Patrícia / index.hu

A Sunday Brunch podcast korábbi vendégei voltak: 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét