Polyák Lilla játszva dacol a skatulyával

Polyák Lilla túl van a Nine című musical premierjén az Operettszínházban, próbálja a kecskeméti Elisabeth címszerepét, és hétfőn debütál a legújabb, nagyon személyes popdala.

Federico Fellini 8 ½ című, klasszikussá vált filmjének muscialfeldolgozásában az életközepi válságtól sújtott főszereplő múzsáját játssza el. A szenvedő Giudót a volt férje, Homonnay Zsolt alakítja ebben a szereposztásban. Mindketten saját élményre támaszkodva építhették fel a karaktereket. Jól sikerült a válásuk – mondja erről. 

Kecskeméten az Elisabeth címszerepét énekelheti el, azt is imádja, Szente Vajk klasszikus előadást rendez.

Jól érezte magát a TV2 Mintaapák című sorozatában is, ahol újra prózai szerepben látták a nézők. Dacosan hisz a beskatulyázhatatlanságban, és nagyon várja legújabb dala, a Maradj fogadtatását. Az október negyedikén bemutatkozó klipben egy gyermekkora óta magával hurcolt traumáját dolgozza fel – tizenegy éves volt, amikor elveszítette édesapját. Azt mondja, az egész élete egy nagy pszichoanalízis.

A podcastból kiderül az is, hogy

  • hogyan lehet valaki egyszerre madáchos és operettes,
  • a munkája a hobbija,
  • hogyan segítette férje, Gömöri András Máté átvészelni a covidos hónapokat,
  • milyen döntések előtt állnak a fiai.

Az arútluK podcast korábbi beszélgetései: a leendő Kabos Gyulával, a pályakezdő színészek nehézségeiről vagy arról, hogy Puskás Tamás szerint miért pótkávé az online színház, és Grecsó Krisztián miért tért vissza a lírához, amelyet el sem hagyott. De azt is megtudhatja, milyen írók kerültek a magyar írókat összegyűjtő kötetbe, és hogy a zeneiparban túl magas az áfateher. Takács Katalin mindig mosolyog, Nagy-Kálózy Eszter is visel néha páncélt, és hogy milyennek látta Mécs Mónika producer Enyedi Ildikó legújabb filmjét. Vagy azt, hogyan készül Széll Tamás a Bocuse d’Or döntőjére.