Kovács Patríciával bruncholunk vasárnap

2021.10.30. 09:07 Módosítva: 2021.10.30. 09:07

Kovács Patrícia színész a holnapi Sunday Brunch vendége, aki a szabadúszó létét feladva újból a Vígszínházhoz igazolt. Az adásban elmesél egy receptet, ami a Konyhafőnök VIP-ban talán kevés lenne, de a családja körében igen népszerű. Így nem a család titkos receptjeit tartalmazó, kézzel írt szakácskönyvben marad csak fönt, hanem a nézők is bevethetik, ha kell. Emellett mesél 8 éves kislányáról, erről az alábbi promóban kaphatnak egy kis ízelítőt.

Sunday Brunch - Kovács Patrícia előzetes

Beszélgetünk Patrícia legújabb darabjáról, hiszen a múlt hétvégén bemutatója volt. Török Ferenc rendezésében a Bella Figurában láthatjuk. A cselekmény is igen érdekes. A romantikusnak ígérkező, gyönyörű nyári estén semmi sem úgy történik, ahogy azt a résztvevői megálmodták. Egy véletlen baleset ugyanis felrobbantja a kifinomult „la bella figura” hangulatot, és az este szürreális fordulatot vesz. Yasmina Reza magyar származású, világhírű francia írónő a történeteiben úgy képes rámutatni hétköznapi problémáinkra, kapcsolataink fonákságaira, hogy az egyszerre vicces, mély, fájó és kegyetlen. Az előadás igazi sztárparádé: Halász Judit, Kovács Patrícia, Radnay Csilla, Stohl András és Wunderlich József lép színpadra.

  • Az adásban kapunk egy kis fejtágítást a tekintetben, mi is az a bella figura,
  • kiderül, miért tud Patrícia minden szereplővel azonosulni a darabban,
  • miért örül, hogy vége van az előválasztásnak,
  • hogy élte túl az általa gründolt Suhanj Alapítvány a Covidot,
  • mit jelent számára a rózsadombi lány jelző,
  • és miért voltak fenntartásai korábban az Indexszel.

Tartsanak velünk vasárnap is a Sunday Brunch új epizódjával! Ajánljuk korábbi beszélgetéseinket is Pásztor Erzsivel, Bereczki Zoltánnal vagy Náray Tamással.