Botond, Mózes
EUR 389,76 Ft
USD 373,47 Ft
12 °C
29 °C

Nadrágkosztümbe öltözik Minnie egér

2022.01.28. 18:15
Kék pöttyös nadrágkosztümre cseréli hagyományos piros pöttyös ruháját Minnie egér: az új öltözéket Stella McCartney tervezte a párizsi Disneyland fennállásának 30. évfordulója alkalmából.

A világ leghíresebb egérlánya természetesen az új öltözékhez is viselni fogja legendás masniját, a kosztümben márciusban, az Egyesült Államokban a nők történelmének szentelt hónapban debütál írja a BBC.

Új pöttyös nadrágkosztümje a fejlődés szimbólumává teszi Minnie egeret az új nemzedékek számára

– fogalmazott McCartney.

A változás csak ideiglenes, mégis meglehetősen vegyes fogadtatást kapott a Disney-rajongóktól. Míg egyesek üdvözölték Minnie újratervezett stílusát, másokat elkeserített, hogy eltér a klasszikus és jól megszokott piros pöttyös ruhájától. 

Candace Owens konzervatív amerikai író, műsorvezető szerint az átalakítás célja, hogy Minnie egeret maszkulinabbá tegyék, és azzal vádolta a Fox Newsnak adott interjújában az ötletgazdákat, hogy „megpróbálják tönkretenni társadalmunk szövetét”. Később a rajzfilmfigura új ruházatát Hillary Clinton volt amerikai külügyminiszter híres nadrágkosztümjéhez hasonlította.

Több rajongó is felhívta a figyelmet arra, hogy nem ez az első alkalom, hogy Minnie nadrágot visel. 2019-ben az egérlány Minnie kapitányként jelent meg a Disney tengerjáró hajóján, ahol fehér matróznadrágot viselt.

Minnie egeret először csaknem 100 evvel ezelőtt mutatták be a képregényolvasó közönségnek Mickey egér szerelmeként. Csak 1942-ben árulták el, hogy teljes neve Minerva – számolt be az MTI.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek