Meghalt Csibrák Károly, akit mindenki Halas Karcsiként ismert
„Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Csibrák Károly, »Halas Karcsi« a mai napon elhunyt. Köszönjük mindenkinek, aki önzetlen segítségét felajánlotta a gyógyulása érdekében. Sajnos nem nyerhetünk meg minden csatát” – tudatta a legendás halsütő családja a Facebookon. Halas Karcsi büféje nem zár be, az örökségét fia és menye viszi tovább.
Csibrák Károly negyven évig sütötte a halat Zamárdi-felsőn, a Mókus utca 1-ben. Ahogy a Magyar Konyha megírta, egy közepes süllőt másfél száz késvágással irdalt be, nála keszeg, fogas, busa, balin háromszor annyi fogyott, mint hekk. Specialitása az egészben sült kősüllő és a rántott haltej volt. A leghíresebb törzsvendége Szabó Gyula színész volt, amíg meg nem betegedett, de ide járt Benkő László, valamint Buza Sándor és Földessy Margit is.