A férfiak éneke ível át a Dunán

2022.05.26. 17:02
A sokszorosan díjazott Szent Efrém Férfikar – amelyet a Liszt Ferenc-díjas, érdemes művész Bubnó Tamás indított útjára húsz évvel ezelőtt – két évtizedes pályafutása alatt sikerrel koncertezett a világ négy különböző kontinensén több mint harminc országban. 2022. június 11-én, szombaton este nyolc órakor a húszéves jubileum alkalmából egy valódi, nagyszabású kórusgálát tartanak a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

Az együttes közösen lép fel azokkal a kórusokkal, amelyekkel az elmúlt években meghatározó művészi együttműködést alakítottak ki, mindezt szimfonikus zenekari kíséret és különleges látványelemek teszik még színesebbé. 

A koncert a kora középkortól a gospelen át a modern slágerekig ívelő és kizárólag erre az alkalomra írt feldolgozásokkal teli, szédületes zenei utazásra invitálja a hallgatókat, amely során közel háromszáz énekes fog együtt ünnepelni a vokális együttessel. A 2021-es The Voice mágikus hangú gospelénekes finalistája, Victor Solomon érkezik Amerikából, hogy a Szent Efrém Férfikarral közösen felejthetetlen élményt adjon a közönségnek.