Pünkösdi pörgés a Balatonnál

2022.05.31. 13:35
A Balaton buliközpontja, a siófoki Plázs a pünkösdi hétvégén hivatalosan is megnyomja a rajtgombot, és hatalmas bulikkal ünnepli, hogy végre elkezdődhet a nyári szórakozás időszaka. Június 5-én a szezonnyitó Fergeteg Party házigazdája DJ Dominique lesz, egy hét múlva pedig Demjén Ferenc is színpadra áll.

A Plázs idén is a Balaton „Ibizájaként” várja a kikapcsolódni vágyókat: napközben puha, homokos partot és kényelmes napágyakat kínál, naplemente után pedig exkluzív klubbá alakul partikkal és koncertekkel. A Plázs már a hetedik szezonját kezdi, két év után pedig végre ismét egy szabad nyár elébe nézünk, mindenféle korlátozás nélkül.

Június 5-én őrületes Fergeteg Partyval készülnek, amelynek a házigazdája Várkonyi Attila, azaz DJ Dominique, aki számára ez az egyik legfontosabb hazai bulihelyszín.

Tradíciójánál, méreténél, elhelyezkedésénél fogva számunkra, mint Fergeteg Party, rendkívül fontos az itteni jelenlét. Úgy látom, hogy minden műfajból a »csúcs« fellépők kapnak meghívást, így egyben büszkeség is ott lenni.

A Fergeteg Party előadói az exkluzív nagykoncerttel készülő TNT és a New Level Empire lesznek, akik már rutinos fellépői a Plázsnak. A szezonnyitó partira a Retro Rádió hívja meg a lazulni vágyókat, regisztrálni is az ő oldalukon lehet. Másnap, a bulizás után pedig – pünkösd lévén – még fel lehet frissülni a Balaton partján. Június 10-én Rakonczai ül a zongorához, 11-én pedig Demjén Ferenc áll a „Balaton Nagyszínpadára” a Plázson.