Ördög Nóra: Remélem, képes leszek méltósággal megöregedni

20221026  D1I0525
2022.11.05. 10:22
Műsorvezető és édesanya, boltos és blogolós influenszer. Ördög Nóra lesz a Sunday Brunch vendége, és a műsorvezető Puskás-Dallos Bogi azt is megkérdezi tőle, amit sokan talán már nem is mernének.

Egy egész generáció nőtt fel a műsorain, és ez nem túlzás, ha figyelembe vesszük, hogy az RTL Klubon 1997-ben induló, gyerekeknek szóló Kölyökklub visszarepít minket a magyar kereskedelmi televíziózás hőskorába.

Ördög Nóra valójában egy ország szeme láttára vált azzá, akit ma ismerünk: televíziós személyiség, a blogger, boltos és édesanya. Most pedig alighanem sokan, akik látják őt Puskás-Dallos Bogival beszélgetni, rájönnek, hogy Ördög Nóra tényleg éppen olyan, mint bármelyikünk,

legyen az televíziós személyiség, blogger, boltos vagy édesanya.

Csak ő a képernyő túloldalán dolgozik, és nem lát minket, mi pedig a képernyőn inneni feléről nézzük őt.

Sunday Brunch - Ördög Nóra

A nézők és a rossz fiúk

Ördög Nórával úgy lehet beszélgetni, hogy nincs olyan kérdés, amire ne válaszolna. Még azt is elárulja, hogy a nézők meglehetősen konzervatívak, éppen ezért,

ha nadrágban vezetek műsort, azonnal beszólnak, hogy miért nem szoknyában.

Vagyis azt üzenik, hogy maradjon meg a karakterében, legyen nő. Ördög Nóra ezt nem úgy fogja fel, hogy a nézők, bár szeretik a rossz fiúkat, megkülönböztetnék a férfi és a női műsorvezetőket, csak, mint mondja, a nőktől kevésbé viselik a lázadó karaktereket.

Ő pedig nem tartja magát lázadó típusnak.

A Sunday Brunch adásában Ördög Nóra sokat mesél magáról, munkájáról. A beszélgetésben szóba kerül az is, 

  • miért különbözik annyira Lilutól és Claudiától,
  • van-e benne határozottság,
  • hogyan nevelik férjével a gyermekeiket,
  • mit tart folyamatos dilemmának,
  • s hogy mit gondol a szépségipar fiatalító beavatkozásairól.

De azt is megtudhatjuk tőle, miért nem lett az Ázsia Expressz versenyzője, s hogy szeret-e énekelni. Az, hogy tud-e, másik kérdés, de erre is választ kapunk a Sunday Brunch vasárnapi adásában. 

Az őszi évadban, vasárnaponként a már két ismerős műsorvezető, Puskás-Dallos Bogi és Csiby Gergely köszönti a Sunday Brunch nézőit. A Zsiráf Buda asztalánál beszélgetnek vendégeikkel a hétvégéhez illő könnyed vagy éppen nagyon is komoly témákról és történetekről.

Ha valaki lemaradt volna az előző heti adásról, amelyben Csiby Gergely vendége Pepe volt, vagyis Scherer Péter színművész, az most ide kattintva megnézheti.

(Borítókép: Ördög Nóra. Fotó: Németh Kata / Index)