Személyes okok miatt elmarad a Fekete Vonat koncertje a Budapest Parkban

2023.01.09. 20:28
Két napja fellépett a Papp László Budapest Sportarénában, májusi koncertjét viszont lemondta a Budapest Parkban a Fekete Vonat, ami rossz hír a rajongóknak.

A Budapest Park színpadjára szervezett május 6-i koncertre január 10-től indult volna a jegyértékesítés.

„Kedves Fekete Vonat-rajongók! Mi is csak nemrég értesültünk arról, hogy legnagyobb szívfájdalmunkra a 2023. május 6-ra meghirdetett koncert rajtunk teljesen kívülálló, személyes okokból mégsem kerül megrendezésre” – közölte Facebook-oldalán a Budapest Park.

A Fekete Vonat január 7-én, szombaton tartotta visszatérő koncertjét az Sportarénában. A magyar együttes két évtized után újra együtt zenélt, és a téli koncert után készült a következő, májusi fellépésére.

A színpadi visszatérést követően a trió nő tagja, Mohamed Fatima arról írt, hogy veszteséges volt a koncert. Rajongói hozzászólásra azt válaszolta az énekesnő egy lehetséges következő eseményről, hogy még várnak.

Elvileg 15 nap, és kiderül, hogy mit mutatnak a számok, de mi a Beattel már a koncert után azt az infót kaptuk, hogy veszteséges volt a koncert, és még mi tartozunk. A koncert viszont nálam is többet ért, mint bármi. Végre megélhettük 20 év emlékét. Szóval minden rosszban a jót kell táplálni

– összegezte az énekesnő.