P!nk: A Lady Marmalade forgatásán folyton sírtam

2023.02.20. 15:48 Módosítva: 2023.02.20. 16:01
A legikonikusabb videóit rangsorolta P!nk a BuzzFeednek adott interjújában. Az énekesnő, aki világszerte több mint 135 millió lemezt adott el, és számos elismerést, köztük három Grammy-díjat szerzett, elmondta, hogy a Lady Marmalade forgatásán folyton sírt, csak bosszantó dolgok történtek vele aznap.

A világsztár elkészítette kilencedik stúdióalbumát, a Trustfallt: az új album és P!nk eddigi elképesztő karrierjének megünneplésére rangsorolták új és régi klipjeit a BuzzFeed újságíróival. P!nk kapott 12 képet legikonikusabb klipjeiről, és megkérték, hogy értékelje őket anélkül, hogy tudná, melyik következik.

P!nk! is elmondta, hogy a videóklipek elsősorban azért fontosak az olyan előadóknak, mint ő, mert szórakoztatók. Másrészről viszont azt gondolja, hogy a videók nem tesznek jót a daloknak, mert a látvány megváltoztatja a számokkal kapcsolatos élményt. Jobban szereti, ha az emberek, meghallgatva egy dalt, maguk képzelik el a látványt.

Ezért nem kedvelem a könyvekből készült filmeket, mert úgy szeretném látni, ahogy a könyv alapján elképzeltem.

Az énekesnő a 12. helyre tette a Lady Marmalade című klipet. Elmondta, hogy nem volt túl jó élmény elkészíteni. Nagy felhajtás volt, bár néhányan kedvesek voltak vele.

Azt hiszem, ikonikus klip, de emlékszem, folyton sírtam, mert a bőrömnek nem volt jó a smink. Csak bosszantó dolgok történtek aznap.

P!nk szerint olyan érzés, mintha két élettel, vagy nyolccal ezelőtt készült volna a klip abban a parókában.