Jeremy Renner a balesetéről: Az egyik szememmel láttam a másikat

GettyImages-119402688
2023.04.07. 12:52
Jeremy Renner válságos állapotában búcsúlevelet írt a családjának a telefonjára – egyebek mellett ez derült ki A Jeremy Renner: The Diane Sawyer Interview – A Story of Terror, Survival and Triumph című exkluzív interjújából, amelyben a színész balesetéről beszélt.

Amint arról korábban az Index is írt, a népszerű hollywoodi színész, Jeremy Renner még január elején súlyosan megsérült egy balesetben, miután egy hókotró elsodorta, amely következtében kritikus, de stabil állapotban vitték kórházba.

Később kiderült, hogy Renner rendkívül súlyos sérüléseket szenvedett, 30 csontja eltört, több műtéten átesett, hetekig az intenzív osztályon kezelték. A színész azóta közösségi oldalán ad folyamatos helyzetjelentést állapotáról. A napokban éppen arról számolt be, hogy újra lábra tudott állni, alig több mint három hónappal a szörnyű baleset után.

Renner interjút adott, a balesete óta első alkalommal. Az ABC News műsorvezetőjének, Diane Sawyernek beszélt a baleset körülményeiről, arról, hogy unokaöccsét próbálta menteni, és arról is, hogyan sikerült túlélnie az esetet.

Sok húst és csontot elvesztettem. De feltankoltak, szeretettel és titánnal töltődtem fel

– mondta Renner Diane Sawyer újságírónak, írja a The New York Times.

 

Búcsúlevelét is megírta

Amíg Renner a kórházban feküdt, azt mondta, kíváncsi arra, hogyan néz ki a teste. „Olyan leszek, mint egy gerinc? Az agyam pedig olyan, mint egy tudományos kísérlet?”

Válságos állapotában búcsúlevelet írt a családjának a telefonjára.

Az interjúban azt is elmondta, hogy amikor megtette a veszélyes ugrást, hogy visszaüljön a vezetőülésbe, a gyorsan mozgó lánctalpak előrelökték – és az acélsínek súlya összenyomta. Ebben a pillanatban azt kiáltotta, hogy „ma nem”.

Azt hiszem, Az egyik szememmel a másikat is láttam

– mondta Renner, hozzátéve, a fájdalom intenzitása olyan érzés volt számára, mintha valaki kifújta volna belőle a szelet, és úgy tűnt, mintha a lelke gyötrődne.

Az interjúból kiderült, hogy hiába a rendkívüli fájdalom és trauma, a színész nem bánta meg a balesetet, újra a hókotró elé ugrana, ha ezen múlna az unokaöccse élete.

(Borítókép: Jason Merritt / Getty Images for MIU MIU)