Válik az Imagine Dragons frontembere

GettyImages-1465320538
2023.04.19. 17:03
Az Imagine Dragons frontembere, Dan Reynolds felesége hivatalosan is elválik az énekestől, miután az elhidegült pár tavaly bejelentette a különválást.

A bírósági iratok szerint Dan Reynolds felesége, Aja Volkman kedden nyújtotta be a válókeresetet Los Angelesben, és ezzel véget vetett a több mint egy évtizede tartó házasságnak. A párnak négy közös gyermeke van. A házasok szeptemberben szakítottak, és pár hónappal később arról szóltak a híradások, hogy Reynoldsnak Minka Kelly az új barátnője − írta meg a TMZ

Egy évvel azután, hogy a párnak ikergyermekei születtek, Reynolds 2018 áprilisában bejelentette, hogy „hét gyönyörű együtt töltött év” után különvált feleségétől.

Azonban még abban az évben kibékültek, Volkman pedig 2019 elején megosztott egy elmosódott fotót, amelyen csókolózva ünneplik az új évet, megerősítve, hogy újra együtt vannak − közölte a Daily Mail

Még abban az évben bejelentették, hogy negyedik gyermeküket várják.

2019 júniusában Reynolds elárulta, hogy ő és Volkman házassági tanácsadáson vesz részt, hogy „erős maradjon a családjuk”.

Úgy tűnt, hogy gyermekük születése 2019 végén újraélesztette a házasságot. Ez azonban rövid életű volt, és Reynolds tavaly szeptemberben bejelentette a második, látszólag végleges szakításukat.

(Borítókép: Dan Reynolds 2023. február 11-én. Fotó: Anna Webber / Getty Images)