Hogy milyen volt a SopronFest? Mesél a közönség

2023.05.02. 11:16
Az első SopronFest zárónapján, 2023. április 30-án körbejártuk a Lővér Kemping melletti nagyszínpad környékét, és arról kérdeztük a vendégeket, mi az, ami tetszik nekik Sopron város legújabb fesztiváljában, és mi az, amire szeretnék, hogy a szervezők ráerősítsenek a következő években.

Az első SopronFest végén az időjárás némileg kegyesebb volt a fesztiválozókhoz, mint az előző napokban. A délelőtti felhős időt a koncertekre lassacskán felváltotta a napfény, csak a szél fújt makacsul. Ez azonban nem szegte a vendégek kedvét, április 30-án is szép számmal jöttek a Lővér Kempinghez, hogy hallhassák kedvenceiket.

Így látta az utca embere

Az elmúlt napokban meséltünk már Sopron legújabb fesztiváljának koncertközegéről, valamint az urbán kezdeményezés egyéb programjairól is, amelyek városszerte számos helyen pörögtek. Koncertek, podcastbeszélgetések és kiállítások sora várta az érdeklődőket 2023. április 27. és 30. között.

Az utolsó napon úgy döntöttünk, hogy ahelyett, hogy mi mesélnénk, megkérdezzük a vendégeket, ők mit gondolnak a fesztiválról. Arról faggattuk a Lővérekbe érkezőket, hogy mi az, ami az elmúlt napokban igazán megfogta őket, és mi az, amin a fesztiválszervezők a következő években javíthatnak, fejleszthetnek.

Megkérdeztük, mit gondolnak a SopronFest-ről a résztvevők

(Figyelem! A videóban elhangzó bizonyos szavak a nyugalom megzavarására alkalmasak.)