Lemondta világ körüli turnéját Céline Dion, Budapestre sem jön

2023.05.26. 15:01
Először a pandémia hiúsította meg Céline Dion világ körüli turnéját, majd egy korábbi egészségügyi probléma utóhatásai miatt csúsztatta egy évvel a fellépéseit, amit decemberben ismét megtett, most viszont végleg lemondta turnéját az énekesnő, így a 2024. március 26-ára tervezett magyarországi koncertjét is törölték.

Lemondta Courage néven meghirdetett világ körüli turnéját Céline Dion, mivel továbbra is neurológiai rendellenességgel küzd.

Az 55 éves énekesnő korábban elhalasztotta tervezett koncertjeit, miután decemberben megosztotta a nyilvánossággal, hogy a stiff-person-szindróma néven ismert betegséget diagnosztizáltak nála.

Dion pénteken Instagram-oldalán jelentette be, hogy „óriási csalódottsága” ellenére sem tudja befejezni turnéját, hozzátéve, hogy „nagyon keményen dolgozik azon, hogy visszanyerje az erejét”. Közösségi oldalán egy képet posztolt a lemondott turnékról, amelyhez azt írta:

Hatalmas csalódással kell bejelentenünk, hogy a mai napon lemondjuk a Courage World Tourt. Nagyon sajnálom, hogy ismét csalódást kell okoznom mindannyiótoknak. Nagyon keményen dolgozom, hogy visszanyerjem az erőmet, de a turnézás még akkor is nagyon nehéz lehet, ha 100 százalékos vagy.

Ennek értelmében a 2024. március 26-ára tervezett budapesti koncertjét is törölték.